Over Ons...

             Wat leuk jou hier te zien!             

Wij hebben één gezamelijke passie met jou...

Oude items opspeuren om een eigen en unieke sfeer te creëren. Of dit nou een stukje uniek antiek is of een oude zinken teil uit de boerderij van Ome Piet maakt ons niks uit. Wij speuren deze juweeltjes op en leveren ze af bij je thuis. Juist de zoektochten naar al deze unieke items en s'morgens voor dag en dauw erop uit te gaan maakt het een fantastische job.

99 % van onze items zijn dan dus ook origineel en autenthiek

over ons.jpg

Sinds 2013 is de webwinkel een feit, wat is er nou leuker om van je passie je werk te kunnen maken en mensen blij te maken met hun aankoop. Omdat we zelf alles beheren weten we dan ook precies van ieder artikel waar en wanneer deze zijn gevonden, dat maakt het nog een stukje persoonlijker. We proberen altijd een ruim assortiment voor je te hebben van zeker 3000 artikelen zodat je royaal de keus hebt.

Het belangrijkste is natuurlijk het contact met je! We willen dat de artikelen je in goede staat bereiken en liefst zo snel mogelijk. Het meeste contact zal via de mail gaan, we proberen dan ook je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden om je snel van dienst te zijn. We hopen dat ook jij je unieke item in onze webwinkel kunt vinden.

Veel plezier met het 'speuren' naar jouw unieke item of kom langs in de loods in Wijster  (midden in Drenthe) 300 m2 brocante-vintage-curiosa. We zijn op afspraak geopend of check Facebook voor een OPEN DAG datum.

 - Snelle verzending via MyParcel

- Lage verzendkosten a € 6.95

- Persoonlijk contact

- Veilige betaling via IDEAL

- Webwinkel Keurmerk 

 

We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service.

Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur.

 

Webwinkelkeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen.

Welke maatregelen dit zijn lees je hier

 

Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews.

Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.

 

 

 

© 2013 - 2024 Aan de Punt | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel